Gorecht-Oost 40

9603 AA Hoogezand

Elke week

6 dagen geopend

Telefoonnummer

0598-326858

E-mail ons op

info@heikenshoogezand.nl

Hond

Hond

Om optimaal in te spelen op al uw wensen, heeft Dierenspeciaalzaak Heikens een uitgebalanceerd assortiment hondenvoeders. Voor elk ras, van een Maltezer tot een Duitse Dog- heeft Heikens verschillende soorten hondenvoer op het menu. Zo hebben we voor uw pup juniorvoer, voor de oudere hond seniorvoer, licht verteerbaar voer voor de hond met overgewicht en hypoallergeen voer voor de hond met allergieën. Ons assortiment bevat goedkopere soorten hondenvoer, maar ook van topmerken zoals bijvoorbeeld: Royal Canin, Eukanuba, Cavom, Prins, Renske en Hill’s. Uiteraard wordt u bij uw keuze bijgestaan door het advies van ons deskundig personeel.

Heikens heeft ook tussendoortjes zoals vele soorten koekjes, kluifjes en botten. Tevens hebben wij een ruime sortering hondenbenodigdheden, bestaande uit een enorm assortiment speelgoed, van pluche tot kunststof in leuke vormen. Wij hebben hondenkussens en manden in alle kleuren en maten. En mocht u van plan zijn een reis te gaan maken, dan hebben wij nog reismanden en benches in verschillende afmetingen en tegen de scherpste prijzen.

Ook producten die u alleen bij de completere speciaalzaak aantreft zoals tondeuses en kleding kunt u bij ons terecht. Wij hebben uiteraard alle toebehoren in huis voor de juiste verzorging van uw hond, zoals borstels, kammen en vele soorten hondenshampoos om de vacht van de hond in optimale conditie te houden.

Heikens beschikt over een uitgebreide dierenapotheek. Voor alle kleine aandoeningen, zoals vlooien en teken hebben wij een uitgebreid assortiment. Ons assortiment bevat verschillende spray’s, shampoos, banden en pipetten van bekende merken als Exil, Beaphar, Frontline en Bolfo. Naast middelen tegen vlooien is er ook een breed aanbod aan medicijnen en vitaminepreparaten tegen allerhande verschijnselen: van kleine wondjes en blessures tot en met moeilijkheden met de vacht en eetproblemen. Uiteraard hebben wij ook ontwormingsmiddelen.

Zoals u ziet: voor een goed hondenleven moet u bij Dierenspeciaalzaak Heikens zijn!